ДПС регистрира листата си в 2.22.22 ч.

ДПС регистрира кандидатдепутатската си листа в Разград за изборите на 2 октомври в 14 ч. 22 мин. и 22 секунди. Документите внесе председателят на Областния съвет на Движението Мехмед Салим, общинския председател Али Назмиев и кметовете на общини в областта.

„Символиката да внесем документите в този час е свързана с целта на ДПС в Разград на предстоящите парламентарни избори да получи 22 222 гласа от областта“, каза след регистрацията областният председател Мехмед Салим.

По думите му, партията ще води позитивна и толерантна кампания, без интриги. „Представителите на ДПС – активисти, членове на Областния съвет, общински кметове и председатели са постоянно в близост до хората и избирателите, и помагат с каквото могат, не само в предизборно време“, подчерта Мехмед Салим. И наблегна на факта, че в листата има много представители на младежката организация на ДПС, което показва, че ДПС води конструктивна политика.

Водач на листата е Ахмед Ахмедов, зам-председател на ДПС. Втори е Ихсан Хаккъ – дасегашен народен представител.

Трата е зам.-кметицата на Разград Хабибе Расим, четвърти и пети – зам-.кметовете на Завет и Самуил Денис Татар и Севим Рамаданова. Шести е Едис Даудов – младежки лидер на ДПРС в Кубрат. Седмата позиция е за Анифе Салиева – юрисконсулт в Община лозница. Отново осми е областният лидер на Движението Мехмед Салим.

/e-Razgrad/

Hits: 13

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.