Добрин ДОБРЕВ: Първият учебен ден е чакан трепетно от малки и големи

Скъпи ученици, учители и родители,

Първият учебен ден е чакан трепетно от малки и големи.

И все пак най-развълнувани са първокласниците. Затова се обръщам първо към тях: Мили деца, бъдете любознателни и старателни, доверете се на своя първи учител, защото той знае посоката и ще ви води по пътя на познанието!

За зрелостници това последната училищна година, много важна за тяхното бъдеще. Помнете уроците на своите учители, от тях ще получите подкрепа и кураж да направите правилния избор за живота си занапред! И не забравяйте родния Разград, той винаги ще разчита на вас!

Пожелавам и на останалите ученици да бъдат смели в преследването на мечтите си и да приемат неоценимата помощ на своите учители!

Скъпи родители, бъдете до своите деца по пътя на израстването им като знаещи и можещи хора, поощрявайте ги в стремежа им за развитие, вярвайте в тях, доверете се и на техните учители!

Уважаеми учители, вашата отговорност в създаването на достойни граждани на нашата Родина е най-голяма. Най-важно е да убедите нашите наследници, че знанието и науката са мъдрост, която дава своите плодове! Бъдете здрави и успешни!

Пожелавам ползотворна и безпроблемна учебна година на всички!

 

Добрин Добрев,

кмет на община Разград

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.