Добрин ДОБРЕВ и Стоян НЕНЧЕВ: Всеки път на този ден търсим най-хубавите думи, но заради вълнението те трудно се подреждат в слово

Скъпи ученици,

Уважаеми учители,

15 септември е благословен с очаквания празник за всеки. Защото кой не е свързан с училището чрез деца и внуци или няма мили спомени от него? Всяка година на този ден търсим най-хубавите думи за първия учебен ден и осъзнаваме, че вълнението на всички е голямо, изпълва сърцата и трудно се изказва в слово.

Най-силен е трепетът на най-малките – първолаците, които за пръв път прекрачват училищния праг. Успешен старт на учебна 2023/24г. и на училищния живот, мили деца. Пожелаваме ви да сте ученолюбиви и старателни, да вървите смело и уверено по пътя на знанието!

Важна е тази учебна година и за зрелостниците. Успешна подготовка за следващия етап от живота ви, млади хора! Сбъдвайте мечтите си, опирайки се на знанията, получени в родното училище!

Нека е ползотворна новата учебна година и за останалите ученици! Целеустремено да придобиват нови знания и умения, полезни за тяхното развитие.

На учителите пожелаваме да са здрави, отговорни и ангажирани в своята мисия да подготвят за живота поколенията, които ще градят бъдещето на Разград и на България!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!

Добрин ДОБРЕВ,   зам.-кмет,                                               Стоян НЕНЧЕВ,

 изп. функциите на кмет                                                        председател на ОбС-Разград         

на Община Разград   

 

Hits: 54

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.