Деца и инспектор Снежинка ще търсят Сърцето на Коледа

Тази история се случва в навечерието на Коледа. Разказват я артистите на Театрално-музикалния център в Разград в премиерния детски спектакъл „Сърцето на Коледа“, посветен на вълшебния и обичан от малчуганите празник.

Помощниците на Дядо Коледа – Снежанка и Камбанка, бързат с последните приготовления за празника – да нахранят елените, да изпекат курабийки, да опаковат последните подаръци. Една от най-важните им задачи е да опазят Сърцето на Коледа, защото без него шейната на добрия старец не може да полети към децата. В разгара на подготовката обаче, става ясно, че празникът е на път да бъде провален, защото неизвестен злосторник е откраднал Сърцето на Коледа. Инспектор Снежинка тръгва по следите на крадеца, но… за да се справи ще му бъде нужна помощта на децата от публиката.

Какво е Сърцето на Коледа? Ще спасят ли празника героите и децата? Ще дойде ли Дядо Коледа? Всичко това малките зрители ще разберат, когато гледат представлението, подканят малките си зрители от Театрално-музикалния център.

Сценарист и режисьор на коледния детски интерактивен спектакъл е Петьо Горанов. Вълшебствата представят актьорите и танцьорите към Театрално-музикалния център Лилиа Георгиева, Невена Денчева, Виолета Желязкова, Зехти Бамов и Христо Симеонов.

Първото представление на спектакъла е утре, 1 декември. Децата на Разград от училища и детски градини ще могат да гледат коледната пиеса общо шест пъти. Следващите дати са 5, 8, 9, 13 и 16 декември.

Билети на касата на Общинския културен център.

/e-Razgrad/

Hits: 25

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.