Ден на отворените врати на „Алианц Банк България“- клон Разград

По случай 15-ия рожден ден на „Алианц Банк“, компанията осигурява стаж на ученици от  Професионалната гимназия по икономика „Робер Шуман“- Разград

9 април /вторник/ ще бъде Ден на отвoрените врати в „Алианц Банк“ – клон Разград. Събитието се организира за 15-ия рожден ден на офиса и цели да представи пълната гама от финансови продукти, които той предлага.

Всеки е добре дошъл, за да се запознае с най-новите  предложения на банката и да получи лична консултация от експертите по банкиране, застраховане и пенсионно осигуряване.

По време на Деня на отворените врати на ученици от ПГИ „Робер Шуман“ и ОУ „Васил Левски“ – Разград  ще бъде представена работата и отговорностите  на банковия служител. Учениците ще научат любопитни факти от историята на компанията и за социалната политика  в областта на Олимпийското спортно движение. За празника децата ще бъдат посрещнати с лакомства.

 

„Основен приоритет за нас е развитието на младите хора, те са бъдещите ни клиенти и служители!“ –  с това мото „Алианц Банк“ – Разград празнува рождения си ден

„Алианц Банк България“ слага начало на партньорство с ПГИ „Робер Шуман“ и поема ангажимент да осигури задължителния стаж на учениците от XI клас, специалност „банково дело“. На най-изявения ученик банката ще осигури платен стаж. А съвместната дейност с гимназията ще бъде добър пример за съвместна дейност на бизнес и училище.

„Предлагайки възможности за стаж, ние от „Алианц Банк България“ целим да покажем на  децата как да използват знанията си на практика и да дадем начален старт на кариерното им развитие“, казва Радослава Драганова – директор на „Бизнес център Разград“ на „Алианц Банк България“.

/Платена публикация/

Hits: 22

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.