Делян Добрев: Целта ни е да подобрим значително резултата на ГЕРБ и да бъдем много близо до първия

ГЕРБ-СДС днес регистрира листата си с кандидати за народни представители, а след това в партийня офис областният председател Владимир Димитров обяви, че след великденските празници влизат кампанията смирено и с уважение към опонентите.

По думите му, листата е балансирана, с представители на всички общини.

Водач е познатият като народен представител и бивш министър Делян Добрев. Той обяви, че не е водач про форма в Разград, а приема номинацията като голяма отговорност. „Въпреки, че съм водач и в родния си град Хасково ще бъда всяка седмица тук и ще провеждам срещи с хората, за да се опитам да ги убедя, че трябва да подкрепят ГЕРБ и че нашата листа е правилната“, добави Добрев. Той заяви, че целта, която си поставят, е да се увеличи значително резултатът на ГЕРБ в областта от последните избори и да бъдат много близко до първия.

Според него истинската работа за Разград и областта ще започне след изборите, когато ГЕРБ ще има основна роля в управлението и ще работи в подкрепа на всички общини в региона.

Делян Добрев припомни, че на 11 май се навършват точно три години от началото на промяната, а за този период резултатът, който може да се отчете, е над 30% инфлация и над 20 милиарда нови дългове.

„Не можем да отречем, че са увеличени пенсиите, но това увеличение се плаща изцяло с тези 20 милиарда заеми. Трябва да направим всичко възможно, за да ускорим растежа на икономиката, за да усвояваме средства от европейските фондове“, акцентира Добрев.

Вторият в листата – Гюнай Хюсмен, нарече промяната през последните години „лъжлива“ и припомни направеното по време на последното правителство на Бойко Борисов в периода 2017-2021 г. за града и региона.

Областният управител Владимир Димитров е трети в листата.

Четвъртият – лидерът на СДС в Разградска област Теодор Ролев посочи, че промяната всъщност се е състояла, но не в посоката, в която са очаквали хората.

Валентина Френкева, бивш общински съветник от партията и дългогодишен директор на Областнва дирекция  „Земеделие“ е пета. Шести е общинският председател на ГЕРБ в Исперих Христо Аргилов, седми – общинският съветник в Кубрат Цветомир Цонев и осми – Мустафа мустафов от Лозница. Той днес отсъстваше, защото бе във Варна, където от болницата изписваха новородения му син

/e-Razgrad/

Hits: 115

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.