Девет медала /три златни/ за разградски ориентировачи на Купа „Абритус“

58-то издание на купа Абритус се проведе на Архангеловден. Трасетата бяха в района на “Военния лагер” в местността Пчелина.

При спазване на всички епидемиологични мерки за провеждане на състезания на открито разградският спортния клуб „Абритус“ организира и проведе планираната в националния спортен календар на БФО надпревара. 192 състезатели от 13  клуба в страната, мериха сили по добре направените и нелеки трасета. Маршрутите с дължини от 1000 до 7000 м и общо 34 контролни пункта се оказаха предизвикателство за състезатели от 10 до 65 годишна възраст.

медали от разградския клуб се окичиха Теодор Лазаров, Александър Десков и Йорданка Емануилова- златни, Таня Славова- сребърен, Кристиян Кунев, Ивана Армен, Глория Маринова, София Карчева и Емануил Емануиловаов – бронзови. В състезанието взеха участие и някои от децата, включени в проекта на клуба по програма “Спорт за децата в свободното време” към ММС.

СКО “Абритус” изказва благодарност на Община Разград и ТД “Буйна гора” за подкрепата и съдействието при организацията на състезанието.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.