Два футболни турнира за празника на МВР

Два футболни турнира се проведоха за професионалния празник на служителите в  МВР, съобщиха от пресцентъра на дирекцията в Разград.

Първият бе на 1 юли между три дирекции на а спортна база “Гнездо на орли” премериха сили отбори от ОД на МВР-Велико Търново, ОД на МВР-Шумен и ОД на МВР-Разград. Турнирът се проведе на голям терен по системата всеки срещу всеки в две полувремена по 35 минути. Тимовете завършиха наравно с по една победа и една загуба.

Традиционният турнир по футбол на малки врати, с който всяка година се отбелязва 5 юли, се проведе на 4 юли. В оспорваната надпревара се включиха четири отбора от РДПБЗН – Разград, ОД на МВР-Разград, РУ-Разград и РУ-Исперих. Турнирът отново се състоя на спортната база на „Лудогорец, предоставена от ръководството на шампионите за празника на Министерство на вътрешните работи. Срещите се играха на принципа всеки срещу всеки в две полувремена по 12 минути.

С две победи и един равен мач отборът на Районно управление – Разград завоюва първо място в надпреварата. На второ място се класира тимът на Дирекцията с две победи и една загуба на терена. Трети останаха огнеборците от РДПБЗН, а на четвърто място – отборът на РУ-Исперих. Купите за призовите места връчи заместник директорът на ОД на МВР-Разград комисар Мирослав Иванов.

/e-Razgrad/

Hits: 9

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.