Двама министри на Панаира на киселото мляко

Двама министри ще посетят Разград по време на 21-то издание на Панаира на киселото мляко и Фестивала на народните традиции и занаяти, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

В първия ден от събитието по покана на БТА и по повод откриването на Национален пресклуб на Българска телеграфна агенция в Разград ще бъде министърът на икономиката Богдан Богданов. В 13.00 ч. на 26 юли той ще има среща с ръководството на Община Разград.

Във втория ден от Панаира – 27 юли, в Разград ще е министърът на земеделието и храните Кирил Вътев. Визитата му ще започне в 11 ч. с посещение на базара на млечни и други хранителни продукти, както и на произведения на занаятчии от цялата страна. В 12.00 ч. министър Вътев ще се срещне в зала 308 на Община Разград с ръководството на местната управа.

По време на Панаира Разград ще бъде посетен от три чуждестранни делегации от градове побратими – румънския Кълъраш и турските Авджълар и Одунпазаръ. По предварителна програма в 11.00 ч. на 27 юли в зала 308 на Община Разград ще бъде подновено Споразумението за партньорство и сътрудничество между Община Разград и Община Авджълар, чийто срок изтича през настоящата година.

Откриването на Панаира е насрочено за 17.30 ч. на 26 юли на площад „Независимост“ /пред Общинския културен център/.

Пълната програма вижте ТУК.

/e-Razgrad/

Hits: 184

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.