Двама загинаха в лека кола, блъснала се челно в камион до рибарниците край Цар Калоян /обновена/

Досъдебно производство във връзка с тежък пътен инцидент, при който са загинали двама мъже, ръководи Окръжната прокуратура в Разград, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

Инцидентът е възникнал днес, 3 август 2021г., около 09:30 часа, на пътя Разград – Русе, в участъка непосредствено след град Цар Калоян.

Според първоначалната информация водачът на лек автомобил „Опел Астра“, шаофирана от 60-годишен мъж от Костанденец, по време на движението си в завой в посока Русе, навлиза в лентата за насрещно движещи се автомобили, където в този момент се намира товарен автомобил с варненска регистрация. При сблъсъка с насрещно движещия се МАН с прикачено ремарке, управляван от 25-годишен мъж от Провадия, на място загиват водачът на лекия автомобил и пътуващия с него 62-годишен мъж.

Работата по изясняване на причините и обстоятелствата около пътно-транспортното произшествие продължава под надзора на Окръжна прокуратура – Разград. Предстои да бъдат направени редица експертизи.

В момента движението е отцепено в локалното платно и се регулира от пътна полиция.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.