ГЕРБ регистрираха листата си за изборите и поканиха опонентите си на публичен дебат

Точно в 13.00 часа днес ГЕРБ регистрираха листата си в Районната избирателна комисия под N13. Водачката Десислава Атанасова веднага откри макари не търсена символика и добави още два факта – рождения ден на Бойко Борисов и номера на фланелката му като футболен център нападател – също 13.

Листата, само с едно изключение, е същата като на последните парламентарни избори, внесоха я водачът Десислава Атанасова, вторият – Гюнай Хюсмен, бивш областен управител и народен представител и четвъртият – Владимир Димитров, областен председател на ГЕРБ.

Трета в кандидатдепутатскта листа за изборите на 2 октомври е Галина Георгиева, бивш зам.-областен управител и бивш зам.-кмет на Разград. Пета е д-р Зоя Велкова, педиатър. Шеста е Валентина Френкева, бивш шеф на Областна служба „Земеделие“ и общински съветник. Седми е предприемачът Красимир Христов от Кубрат. Осми е Айдън Шабанов от Лозница.

„Листата ни отново е от хора, доказали се в този отбор. За пореден път тръгваме заедно за подобряване на резултата, без да залагаме някакви конкретни стойности. А следваща ни цел е да се противопоставим на апатията и хаоса, който настъпи през последната година и половина“, каза пред журналисти Десислава Атанасова.

„Ние сме хора, които познаваме проблемите на Разград. Ние сме се доказали, включително и през последната година и половина като достатъчно разумна експертна знаеща и можеща опозиция“, допълни тя и призовава всички кандидати и водачи на листи на публичен дебат за приоритетите, както на областта, така и на страната.

„Считам че тези, които ни избират – нашите работодатели – се нагледаха на всякакви експерименти и ще заложат на опита на знанията и на хората, които могат да се справят с кризи. Убедена съм, че това са единствено ГЕРБ и СДС“, категорична е Десислава Атанасова.

Гюнай Хюсмен заяви, че ще водят позитивна и толерантна предизборна кампания без стремеж за абсолютен брой гласове гласове. „Не веднъж сме доказвали, че сме сериозна партия. Целта ни е да а спечелим сърцата и душите на хората, за да се върне България в нормалното си русло, да вървим напред и с всяка изминала седмица да бъдем по-европейци“, посочи Г.Хюсмен.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.