ГЕРБ влиза в надпреварата за 46-то Народно събрание с отбора от предишните избори

ГЕРБ влиза в надпреварата за 46-то Народно събрание с отбора от предишните избори, стана ясно от регистрираната днес в  РИК листа от кандидате за народни представители в 46-то Народно събрание.

Внесоха я водачът Десислава Атанасова, шестият Владимир Димитров и областният председател на партия Валентин Василев.

Местата и лицата в новата листа са същите: втори – бившият областен управител Гюнай Хюсмен, трета – бившият зам.-областен управител и бивш зам.-кмет Галина Георгиева, четвърта – д-р Зоя Велкова, пета – директорът на Областната служба „Земеделие“ Валентина Френкева, шести – секретарят на общинската организация на ГЕРБ Владимир Димитров, седми –предприемачът Красимир Христов и осми – Айдън Шабанов от Лозница.

„В тази надпревара се явяваме с отбора, който се представи изключително добре в кампанията за 45-то Народно събрание. Хората ни познават и се надяваме отново да ни подредят на първото място в Разградска община,“ каза Десислава Атанасова. Според нея в по-различната сега заради утихването на пандемията обстановка, ГЕРБ ще води интензивен диалог. Ще бъдат още по-близо до хората, ще представят детайлно националната и регионалната си програма и ще работят да запазят и надградят резултата от предишните избори.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.