В Деня на музиката талантите от Музикалната школа откриха новата учебна година

По традиция, в Деня на музиката, днес бе открита новата учебна година в Музикалната школа „Илия Бърнев“ към читалище „Развитие“.

В приветствието си директорът Деан Денчев пожела на децата и техните ръководители здраве, сериозен напредък в подготовката и успехи по конкурси у нас и в чужбина.

След това ,както повелява традицията, момичетата и момчетата вкусиха от дъхавата пита, меда и шарената сол, а накрая се почерпиха и с по парче от вкусната торта.

Днес бе отделено специална място на спомоществователите на школата: това лято, благодарение на председателя на читалищното настоятелство Красимир Харалампиев и бизнесмена Мартин Нешев на школата е направен частичен ремонт, а малките пианисти разполагат с три чисто нови и много удобни столчета за свирене на пиано. А имат и ново пиано „Petroff“, дар от д-р Антонио Ангелов, който живее във Франция от 1961 г.

През настоящия творчески сезон талантите ще имат повод за празник. През юни с голям тържествен концерт ще бъде отбелязан 65-ят рожден ден на Школата.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.