ВМРО: Призивът на ЕП за еднополовите бракове е грубо вмешателство

СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ ОСЪЗНАЕМ, ЧЕ ТОВА Е ГРЕШНО, СМЯТА ДИМИТЪР АНТОВ

След гласуване Европейският парламент призова еднополовите бракове да бъдат признати от всички държави членки на Европейския съюз.

До какво ще доведе резолюцията на ЕП и възможно ли е да има еднакво третиране на еднополовите семейства с разнополовите двойки?

“Тази резолюция не е задължителна. Тя е пореден натиск върху културите на отделните държани да приемат нещо, което някой в Брюксел е решил. Това е сурово, грубо вмешателство и след време ще осъзнаем, че това е грешно”, заяви общинският съветник от ВМРО в Столичния общински съвет (СОС) Димитър Антов пред Bulgaria ON AIR.

Според Антов, ЛГБТ общността в България е прекалено малка, за да ѝ се обръща толкова голямо внимание, а обяснението е: “подмяна на основните проблеми в обществото”.

“Огромният проблем в момента е огромната разлика между богатите и бедните, тази ножица се разширява постоянно. Това са проблемите на късния и презрял капитализъм. Вместо това се създава за обществото текст за дъвчене. Същата манипулация става през тази Ковид инвазия в медиите”, посочи общинският съветник в СОС пред Bulgaria ON AIR.

“Защо не се говори как бизнесите обедняват? А че големите корпорации, които произвеждат лекарства, стават все по-богати?! Това е важният проблем за обществото”, категоричен е той.

Антов казва, че от ВМРО са твърдо решени да се противопоставят на намесата в културните норми в България.

Dnes.bg

Hits: 0

One Reply to “ВМРО: Призивът на ЕП за еднополовите бракове е грубо вмешателство”

  1. Това е не само грешно решение, но също така и греховно според всички основни религии. Особено голямо извращение представлява разрешението на еднополовите семейства да осиновяват, отглеждат и възпитават деца. Такова едно решение е направо вредно за всяко едно общество и държава. Така, че ако се разрешат еднополовите бракове, след това под натиск ще следва и разрешение да отглеждат деца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.