ВМРО подреди листа от осем кандидати за народни представители

ПАТРИОТИТЕ ЩЕ РАБОТЯТ ЗА ЦЯЛОСТНО РАЗШИРЯВАНЕ НА ПЪТЯ РУСЕ-ВАРНА

Водачът на листата на ВМРО в 18-ти Разградски многомандатен избирателен район Евгени Драганов представи днес пред членове и симпатизанти листата от кандидати за народни представители. Това стана в присъствието на зам.-председателя на партията Искрен Веселинов.

Втори в листата на патриотите е началникът на Регионалното управление на образованието Ангел Петков, а трета – икономистът Илина Петрова.

Следват общинският съветник Руско Дянков, преподавателката в училището в Осенец Росица Николова, директорката на Обредния дом Борислава Йовчева-Касабова, предприемачът Петър Тончев и  Пламен Георгиев, който работи в сферата на търговията и услугите.

По време на предизборната кампания ще имаме своя шатра с агитационни материали в центъра на Разград, ще се включим и в националната кампания на ВМРО „Подари книга на Македония“, обяви в аванс Евгени Драганов.

„Ще продължим по приоритетите ни от сегашния парламент“, каза Искрен Веселинов. Те са в подобряване на образователната инфраструктура, затвърждаване на патриотично-възпитателната нишка в учебните програми и въвеждането на военното обучение в училище. Патриотите ще защитават предложението за един учебник по един учебен предмет за всички училища в страната. Ще продължат борбата си против джендър идеологията, както и да доведат до край предложението си яслите и детските градини да бъдат безплатни.

В сферата на селското стопанство патриотите ще работят за разбиването на монополите с насочване на евро средства и пари от национални бюджет към малките и средните производители, основно в зеленчуко- и плодопроизводствотво.

А проектът в Североизточна България  в пътната инфраструктура ще е цялостно разширяване на пътя Русе-Варна.

Днес активисти на ВМРО раздадоха 100 национални знамена на случайно срещнати разградчани по повод Трети март.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.