Бъдете творецът на своята реалност

През дните на пролетната ваканция, от 4 до 8 април, Центърът за извънучилищна подготовка “Резонанс” – Разград, организира интензивен пролетен модул “Как да превърнем живота в празник?”.

Занятията ще се водят от 17:00 до 18:30 часа, а в програмата на модула са включени теми и практики от Теория на Когиталността и Транссърфинг. Програмата е подходяща за ученици горен курс и възрастни.

Знание и практика, събирани в едно години наред. Теория и възможности, наука и езотерика… Програма за трансформация, която практически променя всичко онова, което до този момент си смятал за необяснимо, непостижимо или невъзможно. Трансформация на реалността. Защото всеки е творец на своята реалност. Това е Теория от Когиталността – повече практика, отколкото теория. Всяко нещо, което се проявява в околната среда, е нещо, което е неутрално, но има причина да се прояви точно в тази реалност. Ако запазите положителното си отношение към него и имате търпение да го изследвате, ще узнаете, че точно от това се нуждаете, за да се придвижите до следващото стъпало на собствения си избор. Тогава вече ще се отнасяте с него по положителен начин и ще може да извлечете положителен ефект. Задайте си въпроса: Коя е причината да не се отнеса предварително по този начин? Независимо как изглежда или как е възникнало, независимо от мненията за това нещо, то все пак е в моята реалност по определена причина. И щом го има, е добре да го изследвам.

Транссърфингът е мощна технология на управление на реалността. Ще откриете за себе си свят, в който невъзможното става възможно. Всеки може да промени кардинално реалността си. Прилагайки на практика принципите на съществуването, вие ще видите механизмите на причините и следствията за всичко, което се е случило и случва в живота ви. Това знание ще ви позволи да създавате реалността си по свое желание. Можете да въплътите в живота си всичко, което досега е било несбъднати мечти. И  двете работят безупречно във  всички области на живота – здраве, саморазвитие и духовно усъвършенстване, отношения, благосъстояние, намиране на истинските цели и реализация на своето предназначение. И не е важно къде живеете сега, на колко сте години, какви въпроси стоят в момента пред вас. Вие можете да избирате и да задавате реалността си, без да се опирате на миналото. Това е реалност, където се реализира всеки ваш избор, но само при условие, че вие осъзнато и напълно сте поели отговорността за него. Някои неща звучат невероятно от гледна точка на стандартното възприятие. Разчупвайки рамките на стереотипите, ви предстои да се убедите, че възможностите са ограничени единствено от намеренията. И двете системи не са начин за духовно самоусъвършенстване, а реално работещ начин  за възвръщане към себе си.

Защото единственият начин да се твори от този момент е, като се излезе извън рамките на вече познатото, изпробваното и преживяното. Да се разшири диапазонът на търсене. Да усетите тръпката от получения резултат. Целият ни свят е взаимодействие /в-заем-действие/. “Каквото посееш – това ще пожънеш.” Така посятото се връща към нас. И ние сме тези, които можем да направим категоричен избор, за да променяме и да творим.

Подробности и как да се запишете вижте ТУК.

/e-Razgrad/

Hits: 35

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.