БСП подкрепи кандидатурата на Добрин Добрев за кмет на Разград

БСП подкрепи кандидатурата на Добрин Добрев за кмет на Разград, съобщиха от пресцентъра на партията.
На заседанието на Общинската конференция на БСП – Разград на 2 септември са били разгледани и приети отчетите на кмета на общината и на ръководителя на групата съветници на БСП за изпълнение на програмата за управление за мандат 2019 – 2023 г., след което делегатите единодушно подкрепили кандидатурата на Добрин Добрев за кмет на община Разград. Била е подредена и пълна листа с кандидати за общински съветници и утвърдени и кандидатурите за кметове на населени места.
БСП – Разград ще се бори за спечелване на предстоящите местни избори с най-добрите кандидати – хора от всички възрасти с активна гражданска позиция, представители на различни професии и доказали се експерти в своите среди, с което цели увеличаване броя на общинските съветници, които активно да работят за всички жители на община Разград, пише още в прессъобщението на партията.

Добрин Добрев e на 37 години. Завършил е Националната професионална техническа гимназия „Шандор Петьофи“ в Разград и Русенския университет „Ангел Кънчев“, специалност „Право“. Юрист по образование. Работил е като младши експерт в Бюро по труда – Разград, асистент в инспекционната дейност в “Инспекция по труда“ в Разград, младши експерт „обществени поръчки“ и юрисконсулт „обществени поръчки“ в Община Разград и главен юрисконсулт в Община Попово. От ноември 2019 г. е зам.-кмет на община Разград, общински лидер на БСП.

/e-Razgrad/

Hits: 16

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.