БСП избра Бузлуджа за начало на предизборната си кампания

131-годишнината от началото на организираното социалистическо движение в България и провеждането на Бузлуджанския учредителен конгрес на БСП ще бъдат отбелязани от левицата, днес, 30 юли.

Кулминацията, която тази година се очаква с огромен интерес, е политическият митинг на БСП от 11:30 ч. в събота, съобщиха от партията. На него лидерът на БСП Корнелия Нинова лично ще се обърне към членовете и симпатизантите на партията и ще формулира основните политически послания към червените избиратели. В петък тя обяви, че конгресът ще бъде своеобразно откриване на предизборната кампания на столетницата.

БСП е подготвила и богата културна и музикална програма, като този път пред участниците в мероприятието ще пее цяло музикално съзвездие. Сред изпълнителите са Миро, Виво Монтана, участникът в Music idol Владо Димов, както и Цветан Бонев и Лилия Андонова.

Програмата включва поднасяне на венци и цветя на паметника на Хаджи Димитър, на барелефа на основоположниците на партията и на паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд. По същото време на сцена на историческата поляна започва първата част от художествената програма.

Dariknews.bg

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.