Бомба от “Ливърпул”! Точи зъби за Мбапе

“Ливърпул” се готви да взриви трансферния пазар. Според медиите в Англия “мърсисайдци” искат да вземат Килиан Мбапе, като за целта ще предложат 215 млн. паунда.

Бъдещето на френския национал е сред най-обсъжданите теми в международния футбол през лятото, след като стана ясно, че нападателят няма да поднови договора си с ПСЖ, който изтича догодина.

Така парижани рискуват да изпуснат бързака без пари и се заговори, че по-скоро биха го продали още това лято, за да си върнат част от инвестициите. За момента най-сериозен интерес към Мбапе има от “Реал” (Мадрид).

Испанският вестник “Марка” обаче пише, че “Ливърпул” готви офанзива за 24-годишната звезда. Изданието споменава, че офертата на англичаните ще бъде за 215 млн. паунда, но сделката може да нарасне до 235 млн.

Футболният агент Марко Кирдемир коментира пред “Марка”: “Ливърпул” е конкурент на “Реал” (Мадрид) и иска да плати цяло състояние за Мбапе. Говори се за нещо от сорта на 300 млн. Доколкото разбрах, от ПСЖ са бесни на решението на Мбапе, тъй като са били сигурни, че ще подновят договора му. Емирът е много разочарован”.

Standartnews

Hits: 34

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.