Бойко Борисов подкрепи кандидатите на ПП ГЕРБ в област Разград

Бойко Борисов представи кандидатите за кметове на общини и общински съветници на ПП ГЕРБ.  Събитието се случи в препълнената с членове и симпатизанти зала на НЧ „Развитие 1869“.

Кандидатът за кмет на Разград Галина Георгиева покани на сцената кандидатите за общински съветници на ПП ГЕРБ, както и кметовете на общините в областта: на община Завет – Сунай Караюсеин, община Исперих – Сали Назиф, община Кубрат – Борислав Борисов, община Лозница – Айдън Шабанов, община Самуил – Недим Мустафов, община Цар Калоян – Ангел Ангелов.

Народния представител Гюнай Хюсмен  също бе дошъл за подкрепа. Той припомни колко много е направила ПП ГЕРБ за региона – пътищата, санирането и уточни как в момента всичко е спряло. „Разград има прекрасен кандидат за кмет в лицето на Галина Георгиева – мъжко момиче. Била е заместник-областен и областен управител, заместник-кмет. Виждам тази пълна с енергия зала и знам, че ще й гласувате доверие. ГЕРБ в Разград трябва да спечели още на първи тур!“, каза още Хюсмен.

След него Галина Георгиева приветства присъстващите. „През последните четири години градът се управлява по начин, който не бива да продължава. Нашата цел е Разград да изглежда поддържан и да е добре стопанисван, да е чист и спокоен и да се повиши стандарта на живот. Аз и кандидатите за общински съветници даваме заявка, че имаме експертизата, знанията и уменията, да преобразим общината.  Подкрепата на ПП ГЕРБ за моята кандидатура ми дава допълнително самочувствие и вярвам, че ще оправдая очакванията. И аз и екипът ми сме убедени, че това е правилната програма и ние сме тези, които да я реализират.  Знам проблемите на общината от срещите си с хората, с моя екип имаме ясна идея как всеки един от тях да бъде решен. С вашата подкрепа ние ще сме в управлението на община Разград“, заяви Георгиева

Бойко Борисов припомни, че в региона са инвестирани над 160 млн. лв. по време на управлението на ПП ГЕРБ и изброи пътищата, направени по това време. Заяви, че ако бъде избрана Галина Георгиева всички ангажименти ще бъдат изпълнени.

„Такава армия сте, дори само вие със семействата си да гласувате, тя ще спечели“, се обърна той към кандидатите за общински съветници. Той допълни, че се радва, че вижда много жени сред тях и че жените са по-добрата половина от населението – по-верни, по-работливи и по-организирани.

С пожеланието на Борисов за победа на Галина Георгиева с №7 в бюлетината, срещата приключи.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 25

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.