Благодарствена грамота от министър Каракачанов за издигане авторитета на Българската армия получи Гюнай Хюсмен

Благодарствена грамота от Красимир Каракачанов, зам.-министър-председател по обществения ред и сигурността и министър на отбраната получи областният управител Гюнай Хюсмен.

Грамотата бе връчена днес, 20 февруари,  от началника на Военно окръжие – Разград подполковник Диян Желев.

Министърът награждава областния управител за активно участие и издигане авторитета на Българската армия, във връзка с участието му в Националната комуникационно-информационна кампания „Бъди войник“, организирана и проведена от Министерство на отбраната и Военното окръжие в Разград на 30 май 2019 г. в Разград.

Областният управител благодари за оказаната чест и сподели, че е една чудесна инициатива, която протече при голям интерес и посещаемост, даде възможност обществото да се запознае с военната техника, въоръжение и оборудване на Българската армия.

„Считам, че това което направихте миналата година, издига авторитета на Българската армия. В лицето на областния управител имате пълна подкрепа за всички инициативи, които подпомагат патриотичното възпитание на младите хора“, каза още Г. Хюсмен.

Подполковник Желев също изказа искрени благодарности за винаги протегнатата ръка и съдействие на областния управител при организиране и провеждане на подобни инициативи.

По време на срещата двамата уточниха и събитията, които ще се провеждат от Военно окръжие – Разград през 2020 г.

/e-Razgrad/

Снимка: Областна администрация

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.