Баскетболни емоции предстоят в зала „Абритус“

Момчетата до 14 г. от СКБ „Вълци-Разград” посрещат „Берое“ – Стара Загора в последен мач от редовния сезон в Елитна група „Изток“ – в петък, 15 март от 18:00 ч. в спортна зала „Абритус”, съобщиха от клуба.

До момента Вълците нямат загуба сред най-добрите школи в Източна България и участието им на републиканското първенство е гарантирано. От клуба канят всички желаещи да се насладят на играта на разградските баскетболисти . „Ччасът е съобразен, така че и работещите да могат да присъстват, а условията в залата са перфектни, благодарение на Община Разград – така че всеки да може да се наслади на играта на разградските таланти в комфортна обстановка”, поясняват организаторите.

На следващия ден два формации от СКБ „Вълци-Разград” се отправят на решаващи турнири – във Варна и Шумен. Мач от Елитна група „Изток“ ще изиграят девойките до 16 г. срещу „Черно море Одесос ЖБК“ във Варна с начален час 10:00 ч. В Шумен е турнирът на момчета до 12 години, които също ще играят с варненски тим – „Черно море Тича“ в 12:00 ч., както и с домакините в откриващия за деня мач – в 09:00 ч.

Отборите на „Вълци-Разград” участват в държавните първенства по баскетбол за подрастващи, благодарение на подкрепата на социално-отговорни компании от региона, които разпознават като ключова помощта за развитие на разградските деца както във физически, така и в интелектуален аспект. От клуба специално благодарят за отношението на „Амета” с тяхната марка “Лудогорско пиле”, както и на всички други частни дарители и спомоществователи.

/e-Razgrad/

Hits: 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.