Арестуваха двама, хвърлили змия във фронт-офиса на Общината

Двама мъже са задържани след експедитивни и целенасочени издирвателни действия на полицията в Разград, съобщиха от полицията. Около 17 часа е подаден сигнал от кмета на Разград Добрин Добрев, че двама неизвестни са влезли във фронт-офиса в сградата на общината и подхвърлили змия на гишето. Служителките изпаднали в шок и малко по-късно уведомили градоначалника. По разпореждане на директора на ОД на МВР старши комисар Диян Симеонов са предприети незабавни действия по издирване на извършителите. Криминалистите установили, че това са 44-годишен криминално проявен и осъждан мъж и негов 39-годишен приятел. Двамата са задържани и срещу тях е образувано досъдебно производство.

По този повод от Общината розпространиха специално съобщение, в което се казва:

„Община Разград няма да толерира непристойно поведение към служители в администрацията.

Добросъвестното отношение към работата и вежливото отношение към гражданите са основни изисквания към служителите в Общинска администрация, но ръководството на Община Разград както има изисквания към служителите си, така и смята за принципен въпрос тяхната защита от какъвто и да е вид посегателства. За съжаление служители в Общинска администрация – Разград неведнъж са били потърпевши от непристойно и грубо поведение от страна на граждани, посетили сградата на Общината за различни видове административни услуги.

Последният случай с хвърлянето на змия във фронт офис на Община Разград преля чашата на търпението със своята арогантност, затова се наложи да сигнализираме органите на реда. Благодарим за бързата и адекватна реакция на ОД на МВР-Разград! Надяваме се на справедлива санкция и от страна на правораздавателните органи. 

Ръководството на Община Разград няма да толерира подобно поведение и апелира гражданите да покажат съпричастност и да подкрепят хората, които полагат усилия, за да получат те ефективно и бързо административно обслужване, хората, които си вършат съвестно работата.“

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.