„Арена на Титаните“ благотворително в Разград

Зам.-кметът Добрин Добрев участва в работна среща за организирането на състезанието „Арена на Титаните“, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

С инициатора на мащабната проява от типа на „Игри на волята“ и „Фермата“ Ивелин Иванов бяха обсъдени подробности около провеждането по атрактивен, но безопасен за участници и публика начин на надпреварата, в която са се записали за участие 28 човека.

„Арена на Титаните“ ще се проведе на 2 и 3 септември, събота и неделя. Мястото е Градския парк, под Пантеона, Около терена на игрите ще има заграждения. Община Разград е предоставила терена, ще бъде почистен и окосен участъкът, ще бъде поставено и ел.табло.

Състезанието ще е благотворително, каузата е „Заедно за Ачо“. Откриването на проявата е от 9.00 ч. на 2 септември, първата игра стартира в 9.30 ч., в събота надпреварата ще продължи до 19.30 ч., в неделя стартът е от 10.00 ч., а финалът – в 13.00 ч. Предвижда се награждаването да е от 14.30 ч.

В работната среща участваха и: директорът на „Ремонтстрой“ Петър Петров, зам.-директорът на „Паркстрой“ Николай Борисов, началникът на отдел „Опазване на обществения ред“ в Община Разград Йордан Маринов и специалистът „Спорт“ в Община Разград Златина Георгиева.

/e-Razgrad/

Hits: 87

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.