Антоанета Цонева: Хората искат открит разговор очи в очи, нашата кампания е такава

Народният представител от „Продължаваме Промяната – Демократична България” и водач на листата в Разград Антоанета Цонева проведе множество срещи в населените места в Кубратско.

По думите и най-съществените теми за хората от по-малките общини са свързани с доходите им, пенсиите, които получават, както и все по-голямото изселване на младите в големите градове, а дори и в чужбина.

Цонева обясни на жителите на селата, че България може да бъде нормална европейска страна, ако няма корупция и кражби. Тя посочи, че за пръв път властта е реално в общините. „За 9 месеца осигурихме 2.5 млрд. лв. за 1042 общински проекта (от 2017 до 2021 г. бяха финансирани общо 266 проекта за 153 млн. лв.)”, каза тя.

„1 милион пенсионери вече не са под линията на бедността. От 1 юли минималната пенсия ще бъде 580 лв., което е над 50% увеличение за 3 г. Средната пенсия скочи с 500 лв. Осигурихме 700 млн. лв. повече за образование, по-високи заплати на учителите и университетските преподаватели. Повишихме заплащането и в здравеопазването, културата, администрацията, транспорта и въоръжените сили”, допълни още тя и призова хората да излязат и да упражнят правото си на глас в деня на изборите, за да не оставят друг да избира бъдещето им и това на техните деца.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 8

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.