Шуменци от „Маринов-69“спечелиха традиционния турнир по минифутбол в Разград

В спортна зала „Лудогорец“ по инициатива на Десимир Дончев – главен организатор, и съдействието на ОК за ФВФСТ и ОС на БФС  – Разград, за пореден път се проведе турнир по футбол за ветерани над 40 години.

Участваха 7 отбора: „Червените дяволи“, „Ураган“ – Гецово, „Спортист“ – Пороище, „Спортен стил“, „Чуковете“, „Маринов 69“ – Шумен и „Чепиците“. Според регламента, те играха в две групи всеки срещу всеки, победителите са финалисти, а класиралите се на вторите места играят за трето и четвърто място.

В едната група победи „Маринов-69“- Шумен, в другата -„Червените дяволи“- Разград. В драматичен финал след 2:0 с два красиви гола на Деян Ангелов „Червените дяволи“, позволиха на гостите от Шумен да изравнят до 2:2 пет секунди преди края на мача. При дузпите футболистите от Шумен бяха по точни и с 5:4 завоюваха шампионската титла. В спор за третото отбора на „Чуковете“ надиграха „Спортен стил“ с 4:3, пак инфарктен мач след като водеха с 4:0.

Класиралите се до трето място получиха купи и грамоти. С купи бяха отличени и Деян Ангелов за най-опитен футболист на турнира, Росен Радославов – Шумен за най- полезен, а купата за „Феър плей“ спечели „Ураган“ Гецово. Наградите връчиха Десимир Дончев и спортният деятел Здравко Душков.

/e-Razgrad/

Hits: 6

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.