Шофьор от Къпиновци заспа на волана, снаха му е с опасност за живота, в болницата са и тригодишните близначета на жената

30-годишна жена пострада при пътно-транспортно произшествие по пътя Разград – Исперих в землището на село Черковна, съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигналът за катастрофата е получен на тел.112 в 15.07 часа на 1 април.

При пристигането на полицейските екипи на място е установено, че 60-годишният водач от село Къпиновцие заспал и изгубил контрол над управлявания от него „Опел Мерива“, излязъл от пътното платно и се ударил последователно в няколко крайпътни дървета.

При катастрофата пострадала снаха му, която е откарана в МБАЛ-Разград с хематом на панкреаса и частично разкъсване на черния дроб. Оперирана е по спешност и настанена в болницата с временна опасност за живота. По-леко пострадали са 3-годишните близначета на жената – те са настанени в Хирургично отделение с комоцио, без опасност за живота. Водачът, с повърхностни наранявания, е прегледан и освободен. По случая е образувано досъдебно производство.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.