„Цървена звезда“ спечели футболния турнир „VIVACOM CUP”

Зам.-кметът и изпълняващ функциите кмет на Община Разград Добрин Добрев приветства участниците в международния юношески футболен турнир „VIVACOM CUP” и награди класираните на трето място: домакините от ПФК ”Лудогорец 1945”.
Областният управител Иван Борисов също участва в церемонията и връчи купата на вицешампионите в надпреварата – „Академия Хаджи“ от Румъния. Турнирът се организира от ПФК ”Лудогорец 1945”, в него участваха четири отбора набор 2007 г. от водещи школи на Балканския полуостров.
На официалната церемония по награждаването, която както и мачовете през последните 3 дни, се състоя на тренировъчната база „Гнездо на орли”, Добрин Добрев пожела на младите футболисти да трупат още спортни постижения и да се срещнат след няколко години на терена и в Шампионска лига. Той поздрави и организаторите от десеткратния шампион на България, като увери, че Община Разград преживява вълненията от създаването на проекта и приветства и развитието на Детско-юношеската школа.
Победители в турнира са момчетата от „Цървена звезда” – Сърбия, те получиха купата от Тодор Тодоров – представител на спонсора Vivacom. Изпълнителният директор на „Лудогорец” Ангел Петричев връчи купата за четвърто място на „New Stars”, Северна Македония. На финала на турнира бяха връчени и индивидуални награди. Доскорошният вратар на „Лудогорец” Владислав Стоянов връчи наградата на най-добрия вратар на турнира Павле Беконя от „Цървена звезда”, а легендарният Козмин Моци награди най-добрия защитник – Александър Валеков от „Лудогорец”. Директорът на Детско-юношеската академия Радослав Комитов връчи приза на най-полезния играч Ваня Маринкович от „Цървена звезда”, а скаута в школата Валентин Станчев – на най-добрия нападател Доикару Юстин. Тодор Тодоров от Vivacom връчи Наградата за феърплей на отбора на „New Stars”, Северна Македония.


/e-Razgrad/

Hits: 10

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.