Центърът за извънучилищна подготовка „Резонанс” ви предлага една вълнуваща пролетна ваканция

Център за извънучилищна подготовка Резонанс работи по Проект: Социално предприятие „Работилница за здраве и знания“, финансиран от ОП „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020, съфинансирана от ЕС чрез ЕСФ, Бенефициент: „Спектър Логос“ ЕООД, АД БФП: BG05M9OP001-2.010-0064-C01.

В седмицата на пролетната ваканция Работилницата е подготвила разнообразна, забавна и полезна програма за своите посетители. През ваканцията децата имат възможност да преживеят атрактивни и вълнуващи дни. В първия ден – 1 април – организаторите на пролетното ваканционно училище са подготвили посещение в Регионалната библиотека „Проф. Боян Пенев” в Разград, където децата ще имат възможност да се постараят в областта на доброто и изразително четене. След което ще бъдат предизвикани да илюстрират любимата си приказка в инициативата „Да нарисуваме приказка”. В ранния следобед се предвиждат игри в градския парк, а от 15:00 до 17:00 часа имат възможността да се забавляват с атракцията „Ден на хумора, ден на обещанията”.

През втория ден е организиран пикник в местността „Пчелина”. Програмата на третия ден – 3 април – започва с народни танци „На чай с Иван Русев”. В продължение на един час децата ще имат възможността да танцуват, да научат нови народни танци. След което ще могат да се запознаят с ползата и вредата от мобилните телефони, електронните игри и др. А после – ще споделят интересни истории, случки и преживявания в „Да споделим”. Следобедът е за забавни и състезателни игри.

Четвъртъкът ще бъде кулинарен ден – „Да сготвим сами”. В специално обзаведената „Кулинарна и здравословна работилница“ има възможност децата да покажат уменията и талантите си като кулинари. А следобедът ще бъде посветен на посещение на Археологическия резерват „Абритус”, където ще бъде организиран и пленер на открито.

В петък, на 5 април, ще имат възможност да разгърнат художествените и творческите си таланти. Преди обяд темата е „Потърси природата и нарисувай върху камъче”, а следобед следват „Великденски изненади”, когато времето ще бъде посветено на подготовка за Великден.

Заниманията през всички дни са от 9:00 до 17:00 часа, като от 12:00 до 13:00 всеки ден е предвидено време за обяд и почивка. Идеята на организаторите е децата да прекарат една вълнуваща и вдъхновена от нови идеи пролетна ваканция. Ако предложенията са ви харесали и желаете децата ви да прекарат една весела и интересна ваканция, още днес можете да се обадите на телефон 0988 931545, за да заявите участие.

/Платена публикация/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.