Цената на водата в Разград, аптека в Самуил и санирането – първите задачи пред Ивайло Мирчев в Лудогорието

„Откриваме приемната за граждани и тя ще бъде постоянна“, каза днес в Разград народният представител от „Демократична България“ Ивайло Мирчев.

Приемната е в жк „Освобождение“ 69, офис 2, приземен етаж на блока зад клиника „Вита Медика“.

Ивайло Мирчев уточни, че във времена на модерни технологии тя ще има и постоянен виртуален вариант. Това според него ще облекчи хората в лошо време или епидемии да ходят в определен час до определено място, а и ще им пести време. „Ако искат лична среща, няма проблем“, каза още Мирчев. „Адресът на виртуалната приемна може да бъде взет от сайта на „Демократична България“ и в уговорено време ще осъществяваме връзка по някоя от платформите – SKIPE или VIBER“.

Днес са направени първите стъпки по поетия по време на предизборната кампания ангажимент в Самуил да има аптека. „Не зависи само от нас, вероятно няма да е лесно, но няма да се откажем. Това ще облекчи живота на хората в общинския център и всичките съставни на общината села“, категоричен е депутатът.

Вторият поставен и обсъждан днес въпрос е отворената отново програма за саниране на жилищни сгради. От „Демократична България“ е поставен въпрос пред регионалния министър и е получен вече отговор, който ще бъде предоставен на Общината, за да може тя по-добре да се справи с проекти и в Разград да се санират възможно повече жилищни блокове.

„Третият проблем, поставен от хората за решаване веднага, е цената на водата. Регионалният министър ще получи питане от нас и по този въпрос. Очакваме в отговора да бъдат посочени възможните за Разград варианти: хем да няма проблем с водоснабдяването, хем цената да падне. Или поне да се задържи в годините“, изброи акцентите в Разградско в началото на мандата си Ивайло Мирчев.

Редовно правителство трябва да има, избори на прага на зимата ще бъдат много лош изход за страната, отговори на журналистически въпрос народният представител. Ивайло Мирчев. Според него в рамките на две години път пъти избори няма да доведат до нищо по-добро. “С всеки изминал предизборен вот става все по-зле и все по-трудно да се формира правителство. Трябва да се опитаме да направим правителство, без обаче това да е на всяка цена и за сметка на нашите принципи и на това, което сме обещали на хората в предизборната кампания“, каза той и добави, че ако няма редовен кабинет това означава, че трябва да се забрави за влизането на България в Шенген и в еврозоната.

Връщането на хартиените бюлетини Ивайло Мирчев определи като неприятен акт, който по думите му ще върне изборните измами. Той заяви, че за да се предотвратят манипулациите при отчитането на изборните резултати “Демократична България” предлага въвеждането на преброителни центрове. Той прогнозира, че това няма да е изгодно за много партии, защото няма да могат да контролират вота и предложението ще срещне сериозен отпор. „Надявам се предложението ни да бъде прието от другите политически сили, а ние трябва да го облечем добре в законова форма“, допълни Ивайло Мирчев.

/e-Razgrad/

Hits: 0

One Reply to “Цената на водата в Разград, аптека в Самуил и санирането – първите задачи пред Ивайло Мирчев в Лудогорието”

  1. БРАВО!ТАКА СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ДАДЕНИТЕ ОБЕЩАНИЯ И СЕ РАБОТИ В ПОЛЗА НА ГРАЖДАНИТЕ.ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА НАЧИНАНИЕТО!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.