Хотелски комплекс „Villa Della Rosa“ посреща гости с целия си блясък и уют

От днес работи и СПА центърът в новото бижу на Разград

Най-луксозният хотел в Разград – „Villa Della Rosa“, вече посреща гости с пълния си блясък и уют. От днес работи и СПА центърът в комплекса, където има вътрешен басейн с размери 25 м на 6 м, два вида сауна, два вида парна баня, шоков леден душ, масажни студиа и кардио център.
Най-новото бижу на Разград предлага на посетителите комфорта на лоби бар, ресторант с работно време от 7.00 до 23.00 часа, детски кът, 21 двойни стаи, четири апартамента и две студиа.

Цената на единичната стая е 60 лева, а на двойната – 80 лева.
Нощувката за двама в студио е 110 лева, плюс 30 лева за всеки следващ над 7-годишна възраст.
Апартамент може да се наеме за 120 лева, като и тук за всеки следващ над 7 години се доплаща по 30 лева.
В цената на стаите, апартаментите и студиата е включена и закуска. Навсякъде има WiFi, климатик и телевизори. Осигурен е и рум сървиз.
Гостите на хотела могат да ползват СПА центъра на цена 10 лева на човек, допълнително се заплащат само масажите. Деца на възраст до 7 години ползват услугите за нощувка и СПА центъра на хотела безплатно.
За посетителите на СПА центъра от града цената е 20 лева за възрастен и 10 лева за дете над 12 години, като няма ограничение за времето, прекарано в басейна, сауните и баните.
А собствениците – семейство Йордан и Валентина Тачеви, гарантират на гостите си незабравими мигове в комплекс „Villa Della Rosa“ в бизнес зона „Перистър“.
Всичко за най-новия 4-звезден хотелски комплекс в Разград – на сайта на „Villa Della Rosa“.

/e-Razgrad/

Hits: 49

2 Replies to “Хотелски комплекс „Villa Della Rosa“ посреща гости с целия си блясък и уют”

  1. Щото е поредният “много луксозен бг хотел”, с пишман хотелиери. С евтиния спа център

  2. Изглежда красиво! Надявам се услугите и обслужването също да са на ниво. Само не разбирам, защо за гостите на хотела СПА центъра се заплаща допълнително (като тук не визирам масажите)..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.