Фотографираха двама автоджигити по пътя Разград-Шумен, единият със 146 км/ч, другият само със… 145

В Цар Калоян шофьор пришпорил колата си със 106 км/ ч


На 25 февруари около 10.30 часа по пътя Разград-Шумен е заснет лек автомобил „Хонда Сивик“, който се движи със 145 км/ч. Същия ден около 17.20 часа, отново там е засечен „Фолксваген Голф“ със 146 км/ч. А на 26 февруари в 17.05 часа в Цар Калоян камерата е заснела „Фолксваген Пасат“, който се движи в населено място със 106 км/ч. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.
768 са общо нарушенията на Закона за движение по пътищата, установени в периода от 22 до 28 февруари 2021 г. Екипите на „Пътна полиция“ при ОД на МВР-Разград са съставили 732 фиша и 60 акта. Три от актовете са издадени на неправоспособни шофьори. Санкциониран за неправилно поведение на пътя e и пешеходец.
Установени са четирима водачи, седнали зад волана след употреба на алкохол. При двама от тях концентрацията е била над 1,2 промила. Прекратени са регистрациите на четири моторни превозни средства – в два от случаите причината е неправоспособност на водачите, в другите два – употреба на алкохол.
През изминалата седмица са регистрирани четири пътно-транспортни произшествия, при които са пострадали четирима души, сочи още статистиката на „Пътна полиция“.
/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.