„Фарма тийм“ организира национален обучителен семинар за ветеринарни лекари

Собствениците на фирма „Файрма тийм БГ“ ЕООД – докторите Никола Досев и Димитрина Петрова, заедно с преподаватели от Тракийския университет,  организират в Разград традиционния семинар-обучение за ветеринарни лекари.

Десетият от поредицата семинари, специализирани в отглеждане, хранене и лечение на едри преживни животни, ще се проведе на 11 юни /събота/ в хотел „Картуун“. Досега заявки за участие са подали над 80 ветеринарни лекари от всички кътчета на България.

По темата „Най-новите продукти за едри преживни животни, регистрирани в последните две години“ лектор е бившият декан на Факултета по ветеринарна медицина в Тракийския университет проф. Михни Люцканов.

Проф. Станимир Йотов – ръководител катедра „Акушерство и гинекология“ в Тракийския университет, ще представи най-новите продукти за репродуктивно животновъдство, които имат изключително значение за увеличаване на приплодите при едрите преживни животни.

Германската фирма „Сано“ ще бъде в Разград най-новото в областта на храненето на преживните животни, а експерти на френска фирма – с най-новите продукти за копитната хигиена.

Регистрацията на участниците в семинара започва в 12.00 часа в събота, откриването е в 13.00 ч.

Организаторите ще спазят още една традиция от проведените досега в Разград научни форуми – галавечеря в ресторант „Папараци“, където за доброто настроение на всички участници ще се погрижат DJ Теди, гайдарят Пламен Панев, народната певица Теодора Дамянова и Танцова формация „Булгарика“.

Всичко това – под вещото ръководство на Деяна Славова и специалното участие на Васко Кръпката и „Подуене блус бенд“.

==============================

С ветеринарните си лекари „Фарма тийм“ обслужва напълно 12 000 крави в цяла Североизточна България, а с дистрибуция на ветеринарно-медицински продукти, ваксини, храни и аксесоари за домашни любимци, фуражи и добавки – над 50 000 глави едър рогат добитък в страната. Благодарение на активната си разнородна дейност през годините „Фарма тийм“ превърна Лудогорието в национален център на преживното животновъдство.

Hits: 7

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.