Търси се двойка, която да работи на фара на едно островче за 112 000 евро годишно

Ако имате партньор и вече не желаете да живеете този досаден живот в града, има добра новина за вас. В италианските медии се появи предложение за работа, което е едно от най-романтичните и приканващи в последно време: грижа за стогодишен фар на остров за 112 000 евро годишно.

Въпросният фар е построен през 1874 г. на малък остров в северната част на залива на Сан Франциско. Сега мястото е превърнато във възможност с легло и закуска и собствениците търсят да наемат двойка, която ще се грижи за мястото. И макар да не е хотел от сънищата, това определено е едно от най-добрите предложения за работа на пазара в момента.

Ако планирате да кандидатствате, трябва да знаете, че трябва да сте подготвени да направите всичко необходимо, за да се грижите за фара, включително да доведете гостите на хотела с лодка, така че имате нужда от морски лиценз. Но дори да знаете как да го управлявате,  способностите ви в кухнята също са едно от качествата, които се изискват. Работата е на практика на пълно работно време през четирите дни от седмицата, когато е  отворен хотелът, но в замяна има три дни почивка и заплата от 112 000 евро годишно.

Превод: Нели НИКОЛОВА

Източник: idealista.it

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.