Тържество за Коледа и Нова година в Дома за стари хора

Председателят на Общинския съвет в Разград Галина Георгиева бе гост на тържество в Дома за стари хора, посветено на коледните и новогодишните празници, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

От името на кмета Добрин Добрев и от свое име тя поздрави 70-те души, живеещи там, и им пожела светли празници. „Във ваше лице всички ние виждаме своите родители, които са съградили не само това, което ползваме от материална страна, но и от това, което сме, като морални ценности. Община Разград полага усилия социалните услуги, които предлага, да са на ниво. Това че за тях има чакащи, говори за високо качество и за професионализъм“, поздрави и социалните работници Галина Георгиева.

Заедно с възрастните хора от Дома тя се наслади на празничния концерт, който изнесоха две формации. Първи на импровизираната сцена излязоха малчуганите от група „Дъга“ в ДГ “Лудогорче“. Децата бяха подготвили и коледни картички, които раздадоха на възрастните хора. Малчуганите пък получиха сладки подаръци от Дядо Коледа.

След тях на сцената излязоха певици, танцьори и музиканти от Капанския ансамбъл. След вълнуващите им изпълнения директорът на Дома за стари хора Айше Еюбова благодари на артистите за това, че винаги се отзовават на поканите за участие в празниците на възрастните хора.

/e-Razgrad/

Hits: 96

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.