„Топлофикация – Разград” АД търси монтьор „Електронно производствено оборудване“

„Топлофикация – Разград” АД обявява подбор за позиция: Монтьор „Електронно производствено оборудване“

Ref. № 09/MEPOTR

 

ОПИСАНИЕ НА ДЛЪЖНОСТТА:

  • Поддържа експлоатационното състояние на системите за автоматично регулиране и управление, както и системите по измерване, контрол и защита.
  • Извършва текущ преглед и основен ремонт на елементите от системите за автоматично управление, измерване, контрол и защита.
  • Отчита вложените по поддържането и ремонта резервни части и материали.

 

ОТ ВАС ОЧАКВАМЕ:

  • Средно техническо или висше техническо образование – специалности „Автомaтизация на производството“, „Автоматика, информационна и управляваща техника“, „Електроника“, „Електротехника“ или друга подобна. Познания, свързани с компютърни и други автоматизирани системи за управление са предимство.
  • Опит на подобна позиция ще се счита за предимство.
  • Компютърни умения- много добро владеене на MS Office.
  • Езикова подготовка – английски език ще се счита за предимство.
  • Прецизност, отговорност, организационни умения и умения за работа в екип.

Моля, попълвайте формата за автобиография от сайта на Овергаз. Попълнената форма изпращайте на e-mail: hr@overgas.bg, в срок до 30.09.2019 г. (включително), като отбелязвате позицията, за която кандидатствате и референтния ѝ номер. Ще се свържем само с кандидатите, одобрени за интервю. Гарантираме конфиденциалността на Вашите данни. Желаем успех на всички кандидати.

……………………………………………………….

ОВЕРГАЗ е най-големият частен инвеститор в газовия сектор на България. Компанията осъществява пълния технологичен цикъл – проектиране, доставка, строителство, инвеститорски контрол, поддръжка и експлоатация на газоразпределителни мрежи; газификация “до ключ”.

„Топлофикация – Разград” ЕАД е част от групата на Овергаз с основен предмет на дейност производство на топлинна и електрическа енергия и пренос на топлинна енергия.

Hits: 5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.