„Топлофикация – Разград” АД търси експерт „Контролно- измервателни прибори и автоматика“

„Топлофикация – Разград” АДобявява подбор за позиция: Експерт „Контролно- измервателни прибори и автоматика“ Ref. № 09/EKIPiATR

 

ОПИСАНИЕ НА ДЛЪЖНОСТТА:

  • Извършва текущ и периодичен преглед, текущ, авариен и основен ремонт на машини и съоръжения.
  • Извършва необходимите операции по техническите съоръжения, свързани с пускането и настройката на измервателната апаратура и автоматичните устройства.
  • Ремонтира и проверява измервателни и автоматични устройства и електронна апаратура с голяма сложност и комплексно изпитва такива системи.

 

ОТ ВАС ОЧАКВАМЕ:

  • Средно техническо или висше техническо образование – специалности „Автоматика, информационна и управляваща техника“, „Електроника и микроелектроника“, „Индустриална електроника и компютърна техника“, „Електротехника“ или друга подобна. Познания, свързани с компютърни и други автоматизирани системи за управление са предимство.
  • Компютърни умения- много добро владеене на MS Office.
  • Езикова подготовка – английски език е предимство.
  • Прецизност, отговорност, организационни умения и умения за работа в екип.

 

Моля, попълвайте формата за автобиография от сайта на Овергаз. Попълнената форма изпращайте на e-mail: hr@overgas.bg, в срок до 30.09.2019 г. (включително), като отбелязвате позицията, за която кандидатствате и референтния и номер. Ще се свържем само с кандидатите, одобрени за интервю.

Реклама:


………………………….

ОВЕРГАЗ е най-големият частен инвеститор в газовия сектор на България. Компанията осъществява пълния технологичен цикъл – проектиране, доставка, строителство, инвеститорски контрол, поддръжка и експлоатация на газоразпределителни мрежи; газификация “до ключ”.

Топлофикация – Разград” ЕАД е част от групата на Овергаз с основен предмет на дейност производство на топлинна и електрическа енергия и пренос на топлинна енергия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *