Томбола и изненади за публиката на стадиона на мача на „Лудогорец“ с Малмьо“

Тази вечер в 22,00 ч. „Лудогорец“ излиза срещу „Малмьо“ в решаващия мач за влизане в групите на най-силния клубен турнир пред своите фенове на “Хювефарма Арена”.

„Нека се съберем на стадиона и заедно да чуем химна на Шампионската лига няколко минути преди първия съдийски сигнал. Да подкрепим любимците ни в този исторически за Разград и региона двубой!“, призовават от „Лудогорец“.

Всеки фен, който е на стадиона в 21,15 ч., ще участва в томбола с много награди – велосипед „Лудогорец“, смарт часовници, смарт фитнес гривни и слушалки, фланелки с лицата на клубните легенди, както и други фен артикули. Имената на спечелилите ще бъдат обявени между 21,20 ч. и 21,30 ч. на “Хювефарма Арена”, а наградите ще бъдат раздавани веднага след мача на билетната каса на улица “Васил Левски” срещу представяне на печеливш билет.

Специално за всички на стадиона ще има специална изненада десет минути преди началото на мача.

Клубът съобщава, че към момента са останали ограничени количества билети, които могат да бъдат закупени от касата на улица “Васил Левски”, както и на клубната база. Билети се продават и онлайн на https://tickets.ludogorets.com/. Клубът призовава феновете, които все още нямат входни талони и ще пристигнат за мача от други градове да си ги купят онлайн.

„Задължително носете лични карти или паспорти!“, припомнят от клуба.

На мача всеки фен трябва да носи със себе си попълнена декларация за осведоменост относно COVID-19, както и за настойник, ако ще присъства с лице под 18 години. Тези декларации са раздадени на всеки персонално при покупката на билет. Феновете трябва да спазват стриктно местата си и да поддържат физическа дистанция не само на трибуните, но и при влизане на стадиона. Носенето на маска, която покрива носа и устата по време на целия мач, е задължително.

Клубът напомня също така, че на стадиона няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

За мача с „Малмьо“ стадион „Хювефарма Арена“ отваря врати в 20,00 ч.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.