Теменуга ГАЗДОВА: 24 май ни вдъхва вяра в собствените сили и ни връща към възрожденските идеали и добродетели предците ни

Ръководството на „Биовет“ поздравява жителите на Разградска област с Деня на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност – 24 май!

В този свят ден се прекланяме пред славното дело на братята Кирил и Методий. Дело, благодарение на което днес сме осветени с книжовната благодат под звуците на химна на българската просвета „Върви, народе възродени!“. Думи с изключителна тежест и значение, думи в основата на родолюбието ни, съхранено във времена на падения и  възходи.

24 май ни вдъхва вяра в собствените сили и ни връща към възрожденските идеали и добродетели на нашия народ!

Честит празник на дейците на просветата, културата и изкуството с пожелание за  творчески дух и удовлетворение от това, което сте постигнали! Вие сте хората, които възпитават и водят младите българи по пътя на знанието! А те нека обичат, ценят и пазят нашия език и култура.

На 24 май да си пожелаем  здраве и много енергия, за да продължим заедно святото дело в името на българщината, на националното ни достойнство и идентичност.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Теменуга ГАЗДОВА, управител на „Биовет- клон Разград“ АД

Hits: 6

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.