С подкрепата на „Биовет“ и „Лудогорец“ Ковид отделението в разградската болница прави една от най-бързата и прецизна диагностика в страната

„Благодарение на „Биовет-клон Разград“ и „Лудогорец“ правим много бърза и прецизна диагноза на пациентите при нас“, казва началникът на Ковид отделението в МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в Разград д-р Албена Княжева.

Припомняме, че в навечерието на Коледа и Новата 2021 година със свои средства футболисти, треньори и служители на „Лудогорец“ осигуриха много нужната на отделението по време на пандемията последно поколение мобилна рентгенова система, а „Биовет“ – най-висок клас CR система за образна диагностика.

Рентгенът може да стигне и до леглата на тежко болните, а снимката след това се разчита на дигиталната система. Което е гаранция за навременна и професионална консултация със специалист, при това – на дистанция от пациенти, болни от корона вирус.

„Новата и надеждна апаратура с колегите в отделението и специалистите в болницата  ползваме от първите дни на новата година, след преминато задължително обучение. Като прибавим и оборудваните също с помощта на „Биовет“ манипулационна и реанимационна зала, непрекъснато оптимизираме работата си и подобряваме диагностиката, което пък ни помага за успешното лечение на болните, коментира случващото си при тях д-р Княжева. В подкрепа на казаното стига и един, но красноречив факт – от началото на пандемията в Ковид отделението на разградската болница са излекувани 238 души.

Реклама:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *