Стойчо СТОЕВ: Надявам се да постигна поне това, което направих първия път в „Лудогорец“

„Надявам се до постигна поне това, което направих предишния път тук, каза на първата си пресконференция след завръщането си в Разград старши треньорът на „Лудогорец“.

Той днес бе официално представен пред журналисти, след като късно снощи и постигна договорка с ръководството на клуба.
„Бях тук преди пет години, но ето поредното доказателство, че съдбата е предизвикателство. За мен бе удоволствие да приема предложението, защото то означава, че съм оставил диря тук след себе си“, откровено сподели специалистът.
„Нямам притеснения. Знам, че футболистите в отбора са малко разколебани спортно-технически преди наистина сериозния ни мач в неделя с „Левски“. Но се надявам да ги убедя да прибавят спокойствие и увереност към това, което те умеят.
Няма да бягам от стила си и ще видите отново нападателен и открит футбол“, разкри стратегията си Стоев.
Договорът му е за година и половина, но с опция в дългосрочен пран. Първата среща на треньора с момчетата е днес след обяд. Досегашният наставник на „Лудогорец“ Антони Здравков остава в щаба на Стоев.

По време на първия си престой в „Лудогорец“ през сезон 2013/2014 г. Стойчо Стоев стана шампион и спечели Купата на България след победа над „Ботев“ (Пд). През лятото на 2013 г. отборът влезе за пръв път в историята си в групите на Лига Европа, където постигна безапелационните пет победи и едно равенство в конкуренцията на ПСВ „Айндховен“, „Черноморец“ – Одеса и „Динамо“ – Загреб. Воденият от Стоев тим отстрани „Лацио“ на 1/16 финалите в същия турнир и отпадна на 1/8 финалите от „Валенсия“.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.