Старши комисар Константин Костов – новият директор на полицията в Разград

Старши комисар Константин Костов е новият директор на ОД на МВР-Разград, съобщиха от пресцентъра на Дирекцията.

Той бе представен днес от зам.-главния секретар на МВР главен комисар Стоян Темелакиев. Досегашният директор Ивайло Йовчев е преназначен на длъжност началник отдел „Административен“ в ОД на МВР-Разград след подадено от него заявление.

От името на ръководството на МВР главен комисар Темелакиев благодари на Ивайло Йовчев за дългогодишната служба и сподели увереността си, че с опита и експертността, които е натрупал, той ще продължи да съдейства за просперитета на Дирекцията в Разград.

„В полицията личен успех няма. Всичко е плод на съвместни усилия и обща работа“, каза досегашният директор и пожела успешна служба на старши комисар Костов.

Реклама:


Константин Костов постъпва в системата на МВР през 2004 г. като дознател в РПУ-Исперих. През 2008 г. става разузнавач, а през 2013 г. – началник група „Криминална полиция“ в РУП-Исперих.

Със заповед на Министъра на вътрешните работи през 2017 г. е назначен за ВПД началник на Районно управление – Исперих.  През 2018 година става заместник-директор на ОД на МВР-Разград. Считано от 1 февруари 2021 година е преназначен на длъжност директор на Дирекцията.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *