Станислав Манолев ще защитава цветовете на “Лудогорец”

“Лудогорец” осъществи пореден трансфер на водещ български футболист. Цветовете на седемкратния шампион ще защитава националът Станислав Манолев. В понеделник клубът и играчът постигнаха договорка, след което подписаха договор. Манолев ще бъде представен пред феновете в Разград утре (19 февруари) преди мача на “Лудогорец” срещу “Ботев” (Пд). Националът се включва в тренировъчния процес на отбора веднага и ще е на разположение на Антони Здравков за следващите мачове в първенството на Първа професионална лига. Манолев избра “Лудогорец” пред оферти от България и чужбина.

Станислав Манолев е петият нов футболист, привлечен след края на есенния сезон. Преди него с клуба подписаха Адриан Попа, Пламен Илиев, Серкан Юсеин и Дейвид Рибейро.

Манолев има богата футболна кариера. В България е играл за “Пирин”, “Литекс” и ЦСКА-София, а в чужбина е обличал фланелката на носителя на КЕШ “ПСВ Айндховен”, английския “Фулъм” и руските “Кубан” (Краснодар) и “Динамо” (Москва). Има над 50 мача за националния отбор на България.

e – Razgrad.bg

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.