Снимка на Йорданка Бозаджиева – включена в национална изложба

Снимка на добрата приятелка на e-Razgrad.bg и безспорен майстор на пейзажната фотография у нас Йорданка Бозаджиева ще участва в националната изложба, която организира Българската асоциация по водите след проведен конкурс на тема „Няма нищо по-хубаво от дъждовното време“.

Данчето попаднала случайно на условията и се включила три дни преди крайния срок за подаване на фотографиите. На снимката момичето по дъжда е прелестната й внучка Габи по време на гостуването при баба в Разград миналия юли.

Подборът на десетте най-добри снимки за изложбата ставал онлайн чрез „харесвания“ в една от социалните мрежи. Веднага след това организаторите прибавили към тях други  40 фаворити в конкурса. 50-те номинирани снимки ще станат част от впечатляваща фотоизложба в София от 16 до 24 март 2019 г. Официалното награждаване на отличените автори във фотоконкурса за техните фотографии е планирано за 21 март 2019 г.

Само 5 от 50-те снимки, част от фотоизложбата, ще бъдат обявени за безспорни победители в конкурса на БАВ, в петте категории: Първо, Второ и Трето място; Отличие за обществена институция (подходяща за участие на държавни, общински, културни институции и дружества, НПО организации); Награда на онлайн публиката. На официална церемония, организирана от БАВ, авторите на най-харесваните кадри ще получат специални награди.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.