Сайтът на Приюта за животни с номинация в международния фестивал „Компютърно пространство 2021“

Интернет сайтът на Приюта за бездомни животни и скитащи кучета в Разград е номиниран за наградите на тазгодишното издание на международния фестивал за компютърни изкуства „Компютърно пространство 2021“, съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

Форумът се организира от Студентско общество за компютърно изкуство и Центъра за компютърни изкуства, вече има 32 издания, в него са участвали признати в цял свят специалисти, включително номинирани за „Оскар“ и други престижни награди.

Надпреварата е в 8 категории: компютърна графика; компютърна анимация; мобилни арт приложения; компютърна и електронна музика; уеб дизайн: изкуство, култура и хоби; уеб дизайн: общество и институции; уеб дизайн: технологии и пазар; уеб дизайн: информация и медии. Общо одобрените за участие проекти са 103, като в категорията на разградския Приют за скитащи кучета – уеб дизайн: общество и институции – номинациите са общо 7.

Автор на сайта е разградчанинът Ангел Вачев. Гласуването на публиката е до 17 октомври, можете да подкрепите сайта на Приюта за бездомни животни и скитащи кучета ето тук: https://computerspace.org/index.php/project/priut-za-bezdomni-jivotni-i-skitashti-kucheta/.

Реклама:

Отделно жури от международни експерти оценява претендентите за призовете на 33-ия Международен фестивал за компютърни изкуства „Компютърно пространство“. Победителите получават статуетки, подгласниците – плакети, грамоти има за победителите с гласа на публиката.

Сайтът на Приюта за бездомни животни и скитащи кучета в Разград е най-новият сайт на структури и звена към Община Разград, функционира от няколко месеца. В него има модули за публикуване на информация за кучета за осиновяване, документи, необходими за осиновяване и бърз начин за подаване на сигнал за бездомно куче, както и актуална информация за дейността на ветеринарните специалисти, последната от които е възможността за безплатно чипиране и регистрация на домашни кучета в Разград.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *