Рекламното пано на жк „Орел“ с нови букви, Общината пита какви цветове да се боядиса постаментът

Нови букви бяха монтирани днес на рекламното пано в в началото на жилищен квартал „Орел“, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

Това се случва благодарение на фирма „Иноксис“ с управител Радомир Рашков и по инициатива на общинския съветник Ивайло Димитров – ръководител отдел „Оперативен“ във фирмата. От името на ръководството на Община Разград зам.-кметът Добрин Добрев благодари на Й. Димитров за инициативата на фирмата, както и за отделеното от него лично време за реализация на проекта. По този начин, след като миналата година високият  5,5 м. монумент бе почистен и обработен с антикорозионен грунд, продължава работата по възстановяването му, уточни Добрин Добрев. Той допълни, че местната управа ще се допита до жителите на жк „Орел“ за цветовете, в които да бъдат боядисни постаментът и буквите. Предложението е дизайнът да е на база цветовете на знамето на Община Разград – зелено и бяло, но на ел. поща: pr@razgrad.bg и на Фейсбук страницата на Община Разград се приемат и други предложения.

Високите по 50 см. букви са изработени от стомана, върху нея е положен грунд, което да предпазва надписа от неблагоприятни метеорологични условия. Изпълнението на дейностите се извършва от фирмите „Паркстрой“ и „САВ“.

/e-Razgrad/

Hits: 32

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.