Разград и тази година участва в кампанията „Да изчистим България заедно“

Община Разград и през тази година ще се включи в инициативата на bTV Media Group за провеждане на Националната кампания „Да изчистим България заедно“ на 17 септември. Това съобщиха от пресслужбата на местната администрация.
Отдел „Опазване на околната среда“ вече определи два участъка за почистване – Младежкия парк в Разград и зоната за отдих в местността Пчелина.
Всички желаещи да участват могат да получат безплатно найлонови чували и ръкавици от 12 до 16 септември от административната сграда на Община Разград на адрес: бул. „Бели Лом“ № 37 А. В самия ден на кампанията материали ще се раздават и на двете предварително определени места за почистване.
По време на кампанията обаче всеки участник може индивидуално или групово да се включи в почистването и на други територии за обществено ползване: междублокови пространства, паркове, градини и сервитути на пътни артерии.
Община Разград ще осигури безплатен транспорт на събраните отпадъци от почистването на обществени територии. Заявки ще се приемат в Община Разград тел: 084 /618 186 и „Уейст Солюшънс България“ ЕООД тел: 084/660 580.
На 17.09.2022 г. в часовия интервал от 08:00 до 17:00 часа, операторът на Регионално депо – Разград ще осигури безвъзмезден прием на събраните отпадъци от участниците в националната кампания.
/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.