Разградчанката Ива Митева ще води листата на „Има такъв народ“ в Разград

Председателката на 45-то Народна събрание – разградчанката Ива Митева, е водач на  листата на “Има такъв народ” в Разградския избирателен район за предстоящите парламентарни избори.

Партията регистрира днес листата от седим кандидати за народни представители. Документите внесоха областният координатор Мария Господинова и част от  кандидатите за народни представители.

Втори в листата е д-р Алпер Мурадов ортопед-травматолог от МБАЛ „Света София“. Третият – Радослав Бойчев, е от Търговище. Вишист от Академията на МВР. В момента се занимава с фирмена сигурност.

Мария Господинова е инженер. Има собствен бизнес. Румина Първанова е икономист, фирмата й се занимава с митническо представителство.

Ирена Колева е бакалавър „Публична администрация, завежда административната служба в ОУ „Н.Икономов“.  Последен в листата е Мартин Капралов. Той е от Лозница, търговски представител, но отглежда пчели и трайни насаждения.

Според Мария Господинова всички те са млади хора, висшисти и експерти в различни области. От „Има такъв народ“ обещават  покойна кампания, с много срещи.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.