Радан Кънев и Мартин Димитров: Изходът за страната е „Демократична България“

Радан Кънев и Мартин Димитров: Изходът за страната е „Демократична България“

Демократичната десница се обединява и укрепва. Изходът за страната е подкрепа за кандидатите на „Демократична България“ за Европейския парламент.

Защото въпросите и проблемите, които не могат да се решат тук, се решават в Европа. Нашите представители ще са посланиците на българската демократична общност в Европейския парламент.

Институциите у нас са овладени, битката с монополите минава през Брюксел. Успехът на предстоящите на 26 май избори ще е първата нова малка крачка към успеха на местните избори наесен.

Това казаха днес на среща с разградчани Мартин Димитров и водачът на листата на Обединение „Демократична България“ Радан Кънев.

Заедно с десните хора с нашето мислене можем да направим така, че в Европейската народна партия да не са тези, които винаги са пречили на развитието на България. Заедно със Стефан Тафров ще се борим обединението на десницата да продължи. С поведението си в Европейския парламент ще убедим десния избирател да направи втората – по-смела крачка, на местните избори наесен. И в края на октомври на много места в страната на събрания на обединението да се решава за подкрепата на истинския десен кандидат на балотажа. Това ще се случи и в Разград, прогнозира Радан Кънев.

В Разград сте бойци, тук е едно от местата в България, където СДС не се и няма да се подведе по лицемерната прегръдка с ГЕРБ.

Вярвайте в себе си, имайте силата за задължителната промяна. Бъдете сигурни, след 26 май българската политика ще бъде напълно различна, а след местните избори през есента общността на десните общински съветници в страната ще е голяма и много мощна, категоричен бе Радан Кънев. И пожела дясномислещите хора в Разгра и Лудогорието отново депутат в бъдещото Народна събрание.

/Платена публикация/

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.