Проведе се Х отчетно-изборна конференция на Синдикалния регионален съюз на КТ“Подкрепа“-Разград.

Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен бе гост на Х-тата отчетно-изборна конференция на Синдикалниярегионален съюз на КТ“Подкрепа“-Разград.

Пред 32-мата делегати той поздрави синдикалните структури за добрата им работа като коректив на властта. Г-н Хюсмен ги увери, че в лицето на Областния управител имат пълната подкрепа за своите действия и начинания, тъй като представляват трудовите хора.

Официални гости на конференцията бяха още: конфедералният секретар на КТ“Подкрепа“ Александър Загоров, регионалните председатели на синдиката в Русе Кирил Черкезов и в Търговище Васил Николов.

Конференцията започна с едноминутно мълчание в памет на починалия през юни председател на СРС“Подкрепа“-Разград Младен Маринов. Представен бе доклад за организационното и финансово състояние на СРС през изминалия мандат, избрано бе и ново ръководство. За нов председател на СРС“Подкрепа“-Разград бе избран учителят от ПГТС“Христо Смирненски“-Разград Ангел Майсторски, съобщиха от пресцентъра на областта.

Реклама:


e – Razgrad.bg

One Reply to “Проведе се Х отчетно-изборна конференция на Синдикалния регионален съюз на КТ“Подкрепа“-Разград.”

  1. Зам.кметове на Разград ще бъдат Орешкова и Миро-герба,от нашите и двама от БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *